Uitmuntende klantentevredenheid voor Phasius

18 JUL. 2024

Uit onze klantentevredenheidsenquêtes over 2023 blijkt dat de meeste klanten ons een perfecte score van 10/10 geven.

De kracht van 10/10

Reacties zoals “Thank you for your professionalism, Ik kan niet anders dan jullie overal de maximale score te geven” zijn slechts een greep uit de vele positieve feedback die we hebben ontvangen. Een perfecte score van 10/10 voor kwaliteit, deskundig advies, correcte communicatie en administratie en overzichtelijke analyserapporten maakt ons zeer tevreden.

Deze feedback is een krachtige indicator om vooral verder te werken zoals we het graag doen en zoals onze klanten het ook waarderen. De tevredenheid en het vertrouwen in Phasius geven ons een enorme boost!

De kansen voor 8/10

Enkele klanten gaven ons een 8/10 op bepaalde punten, de op één na hoogste score in onze enquête. Hoewel deze score nog steeds erg hoog is, zien we dit als een kans om ons verder te verbeteren en deze punten nog beter af te stemmen op de behoeften van onze klanten. Ons streven is om op alle aspecten van Phasius een 10/10 te behalen.

We willen graag al onze klanten bedanken voor hun deelname aan de enquête en hun waardevolle feedback.

Charlotte Matthys

Lab Admin Manager Stuur een e-mail +32(0)2 285 42 52

Phasius

Toon alles

Extensive expertise in product quality and patient safety

Het zoeken naar betrouwbaar, gepersonaliseerd deskundig advies over de kwaliteit en veiligheid van geneesmiddelen of andere gezondheids- en verzorgingsproducten is vaak een complex proces. Verlies geen tijd meer: doe een beroep op Phasius.

Door de ontwikkeling, optimalisering en validering van analytische methoden toe te vertrouwen aan een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in dit domein, kunt u de ontwikkelingstijd van uw producten aanzienlijk verkorten en de time-to-market versnellen.

R&D, formulering, productie, post-marketing... ongeacht het ontwikkelingsstadium van uw geneesmiddelen, voedingssupplementen, bereidingen of andere gezondheidsproducten, is Phasius uw vertrouwde partner voor al uw kwaliteitsgerelateerde studies.