Stabiliteitsstudies

10 JUN. 2024

R&D, formulering, productie, post-marketing... ongeacht het ontwikkelingsstadium van uw geneesmiddelen, voedingssupplementen, bereidingen of andere gezondheidsproducten, is Phasius uw vertrouwde partner voor al uw kwaliteitsgerelateerde studies.

Het bepalen van de houdbaarheid en de bewaaromstandigheden is een belangrijke fase in het ontwikkelingsproces van een nieuw product. Phasius is uw vertrouwde partner voor al uw stabiliteitsstudies en de ontwikkeling van studieprotocols op maat, in overeenstemming met de geldende wettelijke normen. Gezien onze rijke ervaring op het gebied van magistrale bereidingen, kunnen wij u ook helpen bij het bepalen van de houdbaarheid (beyond use dates) van al uw bereidingen en u ondersteunen bij het optimaliseren van uw bestaande formules om hun houdbaarheid te verlengen.

Charlotte Matthys

Lab Admin Manager Stuur een e-mail +32(0)2 285 42 52

Phasius

Toon alles

Uit onze klantentevredenheidsenquĂȘtes over 2023 blijkt dat de meeste klanten ons een perfecte score van 10/10 geven.

Extensive expertise in product quality and patient safety

Het zoeken naar betrouwbaar, gepersonaliseerd deskundig advies over de kwaliteit en veiligheid van geneesmiddelen of andere gezondheids- en verzorgingsproducten is vaak een complex proces. Verlies geen tijd meer: doe een beroep op Phasius.

Door de ontwikkeling, optimalisering en validering van analytische methoden toe te vertrouwen aan een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in dit domein, kunt u de ontwikkelingstijd van uw producten aanzienlijk verkorten en de time-to-market versnellen.