Methodeontwikkeling en -validatie

10 JUN. 2024

Door de ontwikkeling, optimalisering en validering van analytische methoden toe te vertrouwen aan een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in dit domein, kunt u de ontwikkelingstijd van uw producten aanzienlijk verkorten en de time-to-market versnellen.

Dankzij zijn uitgebreide catalogus van analytische methoden en zijn zeer gespecialiseerde expertise op dit gebied, kan Phasius u helpen bij het ontwikkelen en valideren van nieuwe formules of bij het optimaliseren van bestaande formules, ongeacht de aard van uw producten: grondstoffen, afgewerkte farmaceutische en parafarmaceutische producten, medische hulpmiddelen, voedingssupplementen, enz.

Charlotte Matthys

Lab Admin Manager Stuur een e-mail +32(0)2 285 42 52

Phasius

Toon alles

Uit onze klantentevredenheidsenquĂȘtes over 2023 blijkt dat de meeste klanten ons een perfecte score van 10/10 geven.

Extensive expertise in product quality and patient safety

Het zoeken naar betrouwbaar, gepersonaliseerd deskundig advies over de kwaliteit en veiligheid van geneesmiddelen of andere gezondheids- en verzorgingsproducten is vaak een complex proces. Verlies geen tijd meer: doe een beroep op Phasius.

R&D, formulering, productie, post-marketing... ongeacht het ontwikkelingsstadium van uw geneesmiddelen, voedingssupplementen, bereidingen of andere gezondheidsproducten, is Phasius uw vertrouwde partner voor al uw kwaliteitsgerelateerde studies.