Phil praktisch: sleutelwoordteksten

08 FEB. 2024

De sleutelwoordteksten uit onze DelphiCare-databank staan nu ook in Phil. De apotheker beschikt zo over praktisch materiaal om af te drukken en te gebruiken in de apotheek!

De ‘sleutelwoordteksten’ zijn gestructureerde artikels die de apotheker helpen om de patiënt te informeren over een aantal preventieve maatregelen. In onderstaande voorbeelden gaan we op zoek naar de sleutelwoordteksten van Toularynx Codeïne© (CNK 1394352) en Sunitinib EG© (CNK 4522561).

Toularynx Codeïne©: Ga naar de ‘Wetenschappelijke gegevens’ (1) van de productfiche. Ga vervolgens naar ‘Indicaties’ (2). Wanneer u op de vermelde trefwoorden ('Zie ook') klikt, kunt u meteen de sleutelwoordtekst als pdf consulteren (3).

Phil Beeld Toularynx Nl Update

 

Sunitinib EG©: Ga naar de ‘Wetenschappelijke gegevens’ (1) van de productfiche. Ga vervolgens naar ‘Ongewenste effecten ’ (2). Wanneer u op de vermelde trefwoorden klikt, kunt u meteen de sleutelwoordtekst als pdf consulteren (3).

Beeld Sleutelwoord Sunitinib Nl Update

Merk op dat u de sleutelwoordteksten steeds onder de ‘Wetenschappelijke gegevens’ van een productfiche kan terugvinden, onder ‘Indicaties’, ‘Dosering’ of ‘Ongewenste effecten’.

Phil

Toon alles

De sectie “Basisinfo” onder het tabblad “Administratieve gegevens” heeft onlangs enkele belangrijke updates gekregen. Deze toevoegingen zijn bedoeld om gebruikers beter te informeren over de vervanging van bepaalde producten.

Om de toegankelijkheid en efficiëntie van wetenschappelijke informatie te optimaliseren, is er een belangrijke wijziging doorgevoerd in de manier waarop gegevens over interacties worden weergegeven.

Om aan specifieke behoeften te voldoen, worden de Phil-webservices aangeboden in verschillende pakketten, elk pakket samengesteld uit een selectie van features. Hieronder geven we u een overzicht:

Welke producten horen in de koelkast? Wat moet in de vergiftkast bewaard worden? Het antwoord kan u heel eenvoudig terugvinden in Phil.

Phil biedt u de mogelijkheid om de eigenschappen (administratieve en/of wetenschappelijke gegevens) van twee producten te vergelijken. En dat kan heel eenvoudig!

Geschreven op 02 februari 2024.

Laatst gewijzigd op 08 februari 2024.