Alles-in-één?

14 MRT. 2024

Een all-in-one formule betekent op vakantie zorgeloos genieten. Bij APB geniet u zorgeloos van al onze voordelen met onze eigen versie van ‘alles-in-één’: een HCP PRO abonnement.

Met een HCP PRO abonnement bij APB hebt u volledige toegang tot alle diensten en praktische tools in ons aanbod. En dat zijn er heel wat:

1. De sleutel tot MyAPB: kennis die we met onze leden delen, delen we met u. 

2. Onbeperkt toegang tot de intrekkingen die door ons labo (DGO) worden opgevolgd met de e-mailalert eRecall die u instant op de hoogte brengt wanneer een product van de markt wordt gehaald.

3. Onze Korte Berichten: iedere maand* ontvangt u uw gedrukt exemplaar in uw postbus en een e-mailalert met de digitale versie in uw mailbox. Bovendien geniet u onbeperkte toegang tot ons archief op MyAPB.  

 

 

Visuals E Recall

 

Visuals Phil White

4. e-mailalert Mededelingen van de firma’s

5. De applicatie Phil Full: alle administratieve gegevens en wetenschappelijke gegevens van farmaceutische producten.

6. Het Tarief der Magistrale Bereidingen in gedrukt exemplaar 2 x per jaar.

7. e-mailalert Juridische info, een dagelijkse update over de juridische en reglementaire actualiteit in de apotheeksector uit België en Europa.

*Met uitzondering van augustus, dan verschijnen de Korte Berichten niet.

Kies voor een HCP PRO abonnement als u zeker wilt zijn dat u de meest complete ondersteuning van uw dagelijkse praktijk geniet. Zo beschikt u over alle relevante en betrouwbare informatie van administratieve, juridische, reglementaire en wetenschappelijke aard uit de sector. 

Subscriptions

Toon alles

De gezondheidszorgsector is voortdurend in beweging, met nieuwe wet- en regelgeving die apotheken dagelijks beïnvloedt.

Hoe blijft u op de hoogte van relevant nieuws uit de apotheeksector? Met een abonnement APB natuurlijk!

De Pharmaceutical Information Library (Phil) is een unieke webapplicatie, ontworpen en ontwikkeld door APB. Vanuit haar intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface raadpleegt u alle informatie die nodig is voor een kwalitatieve aflevering, in de apotheek of het ziekenhuis, en dit voor alle geneesmiddelen die op de Belgische markt beschikbaar zijn.

Geschreven op 11 maart 2024.

Laatst gewijzigd op 14 maart 2024.